Wat een FANTASTISCHE conferentie. Wat heeft God dit toch op een wonderlijke wijze gezegend! Mooi weer, goede sfeer, diepe gesprekken en een bijzondere combinatie van sprekers.

Ook het hotel en de conferentieruimte waren goed en God had het goed met ons voor want we hoefden ons niet warm te kleden, we hadden geen paraplu’s nodig, we konden heerlijk genieten van de zon op Schiermonnikoog.

Twee geweldige sprekers, die niet van elkaars bestaan wisten, maar die door God bij deze conferentie naast elkaar werden geplaatst en een bijzondere klik hadden. In alles hebben we ervaren dat we een grote God dienen, dat Hij als grote Regisseur actief was. Hij heeft ons door Zijn Geest laten zien dat Jezus leeft en aanwezig was!

“Ik vond het zingen met de mannen zo ontzettend gaaf, wat een muur van geluid. Dat is eigenlijk het enige dat me bijgebleven is. Ik kreeg er ook een bepaald beeld bij. In de Hebreeënbrief staat toch geschreven over een wolk van getuigen? Ik kon mezelf zo indenken dat wanneer wij getuigen van het grote werk dat Jezus gedaan heeft, dat deze getuigenis in de geestelijke wereld minimaal net zo imposant moet klinken als die grote groep zingende mannen! Waardoor alle machten, krachten en bolwerken gaan schudden enkel en alleen al bij de verkondiging van Christus.”

Het was een geweldige eerste keer en jullie mogen uitkijken naar nog meer zegen voor een volgende keer. Prachtig om zo samen met vele broeders God te mogen prijzen en eren.”

“Alles goed voor mekaar, gezellige en fijne sfeer. Mannen onder mekaar. Vanuit Zeeland wel een stukje rijden maar het was de moeite waard.”
Bekijk alle foto's van Mannenconferentie Noord 2014